Τελική Γιορτή Ιδιωτικού Επαγγελματικού Λυκείου ΚΕΣ

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

13 Ιουνίου 2014

Στις 11 Ιουνίου 2014 πραγματοποιήθηκε σεμνή τελετή με ευκαιρία την αποφοίτηση των τελειόφοιτων μαθητών του Ιδιωτικού Επαγγελματικού Λυκείου ΚΕΣ και το κλείσιμο της Σχολικής Χρονιάς. Στην τελετή, επιδόθηκαν επίσης τα δελτία προόδου των μαθητών και μαθητριών των υπόλοιπων τάξεων.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο κτήριο του Σχολείου και σ΄ αυτήν παραβρέθηκαν οι τελειόφοιτοι, οι γονείς τους, μαθητές άλλων τάξεων μαζί με τους γονείς τους, οι καθηγητές, ο Ιδρυτής του Σχολείου κ. Θεόδωρος Π. Στυλιανού, η Διευθύνουσα Σύμβουλος των Εκπαιδευτηρίων ΚΕΣ κα Αθηνά Στυλιανού, καθώς και άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού “Εκπαιδευτήρια ΚΕΣ”.

Ο Διευθυντής του σχολείου κ. Δημήτρης Εγγλεζάκης, αναφέρθηκε στη μοναδικότητα του σχολείου στην Κύπρο ως Ιδιωτικού Λυκείου, το απολυτήριο του οποίου είναι εντελώς ισοδύναμο με τα απολυτήρια των Δημόσιων Λυκείων και το οποίο προσφέρει αποκλειστικά Επαγγελματικά Προγράμματα Σπουδών, βοηθώντας τους νέους είτε να εισέλθουν πιο εύκολα στην αγορά εργασίας είτε να συνεχίσουν ανώτερες σπουδές.Ο κ. Εγγλεζάκης εξέφρασε την ευαρέσκειά του για το έργο το οποίο επιτελέστηκε κατά τη σχολική χρονιά 2013 – 2014, τόσο στα πλαίσια των μαθημάτων όσο και σε δραστηριότητες και ευχαρίστησε θερμά το διδακτικό και γραμματειακό προσωπικό του Σχολείου καθώς και τους μαθητές και μαθήτριες γι’ αυτό. Τόνισε ότι τα τμήματα στο Σχολείο είναι ολιγομελή, υπάρχει τελευταίου τύπου εξοπλισμός και εργαστήρια, καθώς και άριστα εκπαιδευμένοι εκπαιδευτικοί και ότι οι γι’ αυτούς τους λόγους οι συνθήκες για μάθηση είναι ιδανικές.

Η τελειόφοιτη Μαθήτρια Χαρά Χαραλάμπους, μιλώντας εκ μέρους των τελειόφοιτων, ευχαρίστησε το Σχολείο για ό, τι τους πρόσφερε στα χρόνια της φοίτησής τους και κάλεσε όλους να είναι αισιόδοξοι και να αγωνίζονται πάντα για το καλύτερο.Αποχαιρετώντας τους απόφοιτους, ο Διευθυντής τους κάλεσε να ακολουθήσουν τον δρόμο της αρετής και της εντιμότητας και να είναι καλοί σε ότι κάνουν.

Teliki Giorti3
Teliki Giorti4
Telikigiorti1
Telikigiorti2

Εφημερίδα “Επαγγελματικές Δεξιότητες”

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΥΧΗ

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις

ΕΓΓΡΑΦΗ